В Луцьку обговорено питання вартості послуг з підготовки та видачі технічних умов на встановлення квартирного лічильника теплової енергії

В Луцьку обговорено питання вартості послуг з підготовки та видачі технічних умов на встановлення квартирного лічильника теплової енергії

08.11.13 16:46 0 917
7 листопада, в актовому залі ДКП «Луцьктепло» відбулось засідання «круглого столу» з обговорення проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради щодо встановлення вартості послуг з підготовки та видачі технічних умов на встановлення квартирного лічильника теплової енергії.

В обговоренні взяли участь представники громадськості, засобів масової інформації та провідні спеціалісти підприємства.

Так, учасники «круглого столу» вирішили погодити розрахунки вартості технічних умов на встановлення квартирних вузлів обліку теплової енергії в сумі 262,51 грн без ПДВ та 315,01 грн з ПДВ. Наступним кроком буде погодження тарифу на цю послугу тарифною комісією та затвердження проекту рішення виконавчим комітетом Луцької міської ради.

До слова, право на встановлення квартирного теплового лічильника мають всі споживачі теплової енергії, але технічну можливість мають лише в новобудовах, де це передбачено проектом.

Зараз таку можливість мають мешканці будинків по вул. Федорова, 4 в та Дубнівська, 15. Від них поступило на адресу підприємства 18 звернень про видачу технічних умов на встановлення таких лічильників.

ДКП «Луцьктепло»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ