У Луцьку розпочинають підготовку до проведення новорічно-різдвяних свят

У Луцьку розпочинають підготовку до проведення новорічно-різдвяних свят

08.11.13 08:03 0 967
Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк. Щоб свята відчулися у кожній домівці нашого міста, розроблено план заходів, у виконанні яких задіяні підрозділи міської ради.

Уже традиційно цикл новорічних та різдвяних свят розпочинається 19 грудня – у день відзначення св. Миколая, одного із найбільш шанованих слов’янами святих. Тож у цей день буде організовано акцію «Миколай пам’ятає про всіх», у Центральній бібліотеці для дітей о 15:00 відбудеться театралізований ранок «Зустрічаємо Святого Миколая». Також о 15:00 у Палаці учнівської молоді для дітей пільгових категорій буде організовано міське Свято Миколая. О 16:00 на Театральному майдані міста відбудеться театралізоване свято засвічення новорічної ялинки міста. Окрім цього, у цей день міський голова зустрінеться з творчо-обдарованими дітьми з категорії дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, дітей, які знаходяться у складаних життєвих обставинах.

27 грудня для підопічних територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька буде організовано концерт-вітання «З Новим 2014 роком», 9 січня 2014 року - представлено художній фільм «Христос народився!», а також звучатимуть різдвяні привітання та колядки від учнів духовної семінарії Свято-Покровського Храму.

У навчальних закладах міста для учнів організовуватимуться новорічні ранки, тематичні різдвяні свята.

Традиційно для лучан та гостей на Театральному майдані міста будуть організовані міжнародний етнофестиваль «Різдво у Луцьку», міський фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим!», дитячий святковий фестиваль «Зимова казка – 2014», відбудеться Всеукраїнський фестиваль, конкурс спортивного танцю «Різдвяні зірочки».

В рамках промоційної кампанії патріотичного виховання «Я – лучанин» відбудеться презентація проекту «Луцьк очима дитини».

Під час новорічно-різдвяних заходів на Театральному майдані міста триватиме святковий ярмарок.

Для школярів та вихованців дошкільних навчальних закладів у бібліотечних закладах організовуватимуться виставки на новорічно-різдвяну тематику, конкурси малюнків, народознавчі години, літературні свята та інші святкові заходи, відвідування школярами музеїв, бібліотек, театрів, інших закладів культури, ряд спортивно-масових заходів.

Під час новорічно-різдвяних свят, в тому числі, у новорічну ніч працюватиме міський комунальний, громадський пасажирський транспорт.

Наше місто оживе у святковій ілюмінації, красуня-ялинка, прикрашена новорічними іграшками, Дід Мороз та Снігуронька подарують лучанам та гостям міста незабутні враження й піднесений настрій.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: «Для ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині ...

КОМЕНТАРІ