Ужгородські міліціонери закликають громадян бути уважними, щоб не стати об'єктом злочину

Ужгородські міліціонери закликають громадян бути уважними, щоб не стати об'єктом злочину

08.11.13 17:08 0 893
Незважаючи на численні застереження працівників міліції, жителі Ужгорода все ж стають жертвами крадіїв. Люди безтурботно ставляться до власної безпеки та збереження майна, в результаті чого стають жертвами зловмисників, а далі звертаються за допомогою до співробітників міліції.

Нещодавно прикрий випадок стався з 49-річним працівником однієї з служб таксі Ужгорода. Неуважність коштувала йому особистих речей. Чоловік забув закрити двері до квартирі, чим і скористався зловмисник, який шляхом вільного доступу поцупив з кишені куртки, яка висіла на вішалці, мобільний телефон та гаманець, в якому знаходилися 450 гривень та кредитна картка.

Виявивши пропажу особистих речей, потерпілий одразу ж звернувся по допомогу до працівників Ужгородського міськвідділу міліції. Оперативники карного розшуку негайно взялися до справи. Втрата дорогоцінного часу, який грає немалу роль в розкритті подібних злочинів, відсутність свідків події та нечіткість показів потерпілого значно ускладнювали роботу правоохоронців. Але завдяки професійним діям міліціонери вийшли на слід 22-річного місцевого жителя, який неодноразово притягався до відповідальності за грабіж, крадіжки тощо.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ