ДТП на Мукачівщині: двоє людей загинуло, ще двоє - в реанімації

ДТП на Мукачівщині: двоє людей загинуло, ще двоє - в реанімації

08.11.13 12:34 0 947
Обідньої пори на автодорозі Мукачево-Берегово поблизу с.Дерцен Мукачівського району трапилося ДТП, внаслідок якого двоє людей загинуло, ще двоє у вкрай важкому стані доставлені до Мукачівської ЦРЛ.

За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ-2106, рухаючись у напрямку з м.Мукачева, не переконавшись у безпечності маневру, намагався здійснити поворот у село Дерцен та допустив зіткнення з машиною, яка рухалась назустріч. Автомобіль марки «Audi А6» рухався по головній смузі руху у напрямку Мукачева. Внаслідок зіткнення обидві автівки відкинуло на кілька метрів.

Пасажирами «Жигулів» було 4 осіб, усі мешканці с.Дерцен Мукачівського району. Двоє з них - 50-літній батько з 20-річною донькою, які сиділи спереду, загинули на місці пригоди. Інших двох пасажирів (48 та 78-річні) каретою швидкої було негайно госпіталізовано до реанімаційного відділення Мукачівської ЦРЛ. Водій іномарки відмовився від госпіталізації, позаяк обійшовся кількома подряпинами.

Наразі на місці пригоди працює слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу міліції, з’ясовуються обставини та причини трагедії.

Правоохоронці вкотре звертаються до учасників дорожнього руху із застереженням: восени ускладнюються умови руху, як наслідок – більшає ДТП з тяжкими наслідками. Будьте уважними за кермом і на дорозі, бережіть себе і своїх близьких!

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ