Кам'янець-Подільське КП «Міськтепловоденергія» – серед кращих підприємств України

Кам'янець-Подільське КП «Міськтепловоденергія» – серед кращих підприємств України

08.11.13 12:41 0 886
З 5 по 8 листопада на території «Міжнародного виставкового центру» в Києві проходять ІХ міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2013», ХІ міжнародний форум «AQUA UKRAINE – 2013», організаторами яких виступило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України спільно з міжнародними організаціями та профільними асоціаціями.

Учасником вказаних заходів стала делегація з Кам’янця-Подільського КП «Міськтепловоденергія» на чолі з директором Валерієм Гордійчуком.

Форуми та конференції, що проводилися у межах конгресу були присвячені питанням удосконалення державної політики у сфері житлово-комунального господарства, проблемам енергоефективносні. Крім того, було підведено підсумки конкурсів на звання кращих підприємств у сфері теплової енергетики та водопостачання.

Наше підприємство отримало нагороди в обох категоріях, зокрема, диплом ІІІ ступеня переможця Всеукраїнського конкурсу 2012 року в номінації «Кращий суб’єкт господарства у сфері водопостачання та водовідведення у населених пунктах України від 100 до 500 тис. осіб» та грамоту за третє місце в конкурсі на звання «Краще підприємство комунальної теплоенергетики України» за підсумками І півріччя 2013 року.

Крім того, досягнення КП «Міськтепловоденергія» неодноразово відзначалися під час роботи форуму. Зокрема, перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Григорій Семчук закликав керівників підприємств не ігнорувати подібні форуми, адже потрібно рухатися вперед, дізнаватися про новітні наукові розробки, ділитися досвідом один з одним. Як приклад, Григорій Михайлович закликав керівників приїхати у Кам’янець і подивитися, як працює автоматизована диспетчерська служба.

Багато уваги приділялося співпраці зі Світовим банком, Європейським банком реконструкції та розвитку та іншими міжнародними фінансовими організаціями – на думку міністерства, на це гарна можливість для ЖКГ отримати кошти на модернізацію, тому такі шанси просто не можна втрачати.

Кам’янець-Подільський після успішного освоєння одного кредиту наразі претендує на залучення нового траншу та реконструкцію теплового господарства.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир-Волинські ...
Наступна новина: Львівщина: інформація щодо ...

КОМЕНТАРІ