Івано-Франківщина: кращі з кращих!

Івано-Франківщина: кращі з кращих!

08.11.13 10:53 0 982
Вчора в приміщенні Івано-Франківського міськвідділу міліції начальник громадської безпеки Олександр Петрів за дорученням керівництва УМВС України в Івано-Франківській області нагородив працівників патрульно-постової служби за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, виявлення ініціативи та наполегливості при затриманні зловмисників.

До прикладу, прапорщика міліції Романюка Василя спільно з сержантом міліції Філюка Віктора, інспектора роти ППС Івано-Франківського МВ у ході проведення оперативно- розшукових заходів по «гарячих слідах» затримали за підозрою у вчиненні даного кримінального правопорушення громадянина Тисменицького району.

А під час несення служби на маршруті патрулювання прапорщиком міліції Мількіном Олександром було виявлено і затримано чоловіка жителя м.Умань Чернівецької області, який відкрито заволодів мобільним телефоном та намагався втекти з місця події.

Начальник відділу управління міліції громадської безпеки Олександр Ігорович привітав міліціонерів із досягненням у професійній діяльності і побажав усім так працювати на благо українського народу.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франкіській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери затримали ...
Наступна новина: ДАІ закликає всіх учасників ...

КОМЕНТАРІ