Цього року на Львівщині розпочнуть будівництво ще трьох ДБСТ

Цього року на Львівщині розпочнуть будівництво ще трьох ДБСТ

08.11.13 17:36 0 960
6 листопада в кабінеті заступника голови обласної державної адміністрації Ірини Романів відбулася нарада з питань будівництва дитячих будинків сімейного типу на Львівщині. Участь в обговоренні взяли керівники управління з питань архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів, управління капітального будівництва, служби у справах дітей облдержадміністрації, а також представники підрядних організацій.

Присутні обговорили поетапність облаштування дитячих будинків сімейного типу на території області у поточному році, а також наступних 2014 та 2015 роках. Також вони розглянули основні проблемні питання щодо будівництва ДБСТ, зокрема у с. Солонсько Дрогобицького району, с. Бірки Яворівського району та місті Золочеві, введення в експлуатацію яких заплановано у 2014 році.

Як зазначила Ірина Романів, цьогоріч для будівництва дитячих будинків сімейного типу на Львівщині з обласного бюджету було виділено 5 млн.грн. і ці кошти до кінця року повинні бути максимально освоєні. «Нам слід зосередитись на раціональному та ефективному будівництві для того, щоб належним чином освоїти ці кошти», – наголосила вона.

Під час наради було заслухано представників підрядних організацій, що здійснюють будівництво ДБСТ у с. Солонсько та с. Бірки. Вони доповіли про готовність проведення першочергових будівельних робіт на цих об’єктах.

Своєю чергою, заступник голови ОДА доручила у місячний термін завершити усі початкові роботи щодо реконструкції та будівництва цих дитячих будинків. Також вона дала доручення забезпечити підбір кандидатів у прийомні батьки та до 13 листопада визначитись із підрядником, який виконуватиме будівництво ДБСТ у Золочеві.

«У кінці поточного місяця буде проведено ряд інспекційних виїздів з метою перевірки стану виконання будівельних робіт на цих територіях», – додала І.Романів.

Окремим питанням наради також стала підготовка необхідного пакету документів для будівництва дитячих будинків сімейного типу, які заплановано ввести в експлуатацію у 2014-2015 роках. Зокрема, Ірина Романів доручила напрацювати розпорядження голови облдержадміністрації щодо розробки проектно-кошторисної документації для ДБСТ у смт. Рудно Залізничного району м. Львова, м. Рава-Руська Жовківського району та с. Орява Сколівського району, використовуючи фінансування на 2013 рік.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації

PS: Предлагаем купить металлическую сетку тут по низким ценам.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ