У Львівській області червоноградськими правоохоронцями затриманий чоловік, який порушував правила із благоустрою міста

У Львівській області червоноградськими правоохоронцями затриманий чоловік, який порушував правила із благоустрою міста

08.11.13 16:59 0 825
Дільничні інспектори Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області спільно з представниками Червоноградської міської ради щотижнево проводяться спільні заходи по недопущенню громадянами порушень правил благоустрою міста, виявляються та документуються правопорушники.

Так, дільничним інспектором Червоноградського МВ при відпрацюванні своєї адміністративної дільниці близько 22 години по місті Червонограді в ста метрах від житлового будинку був помічений автомобіль марки ЗІЛ, який заїхавши на пустир навпроти житлових будинків висипав із кузова автомобіля побутові відходи.

На вимогу правоохоронця даний автомобіль був зупинений. За кермом знаходився 59-річний місцевий житель, якому було пояснено, що він вчинив правопорушення.

«Як пояснив водій автомобіля цього вечора він загрузив свій автомобіль ЗІЛ землею, яку дістав з підвалу за адресою свого проживання і мав на меті вивести землю на церкву по вул. Клюсівська у м. Червонограді. Однак там не потрібно було вже землі тому він скерував свій автомобіль на пустир», - повідомив МГБ Червоноградського МВ підполковник міліції Михайло Спічак

За фактом чоловік вчинив правопорушення передбачене ст. 152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), що передбачає накладення штрафу.

Матеріали по даному правопорушенню скеровані в Управління житлово-комунального господарства місті Червонограді для прийняття відповідного рішення.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ

із зв’язків з громадськістю
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ