У Львові сало і Садовий – на сторожі комунізму

У Львові сало і Садовий – на сторожі комунізму

08.11.13 08:03 0 917
Львівська влада спільно з міліцією створила тепличні умови для проведення комуністичного шабашу у Львові біля так званого "Монументу слави" – понад 400 правоохоронців охороняли десяток комуністів-провокаторів, які проводили акцію з нагоди річниці большевицького перевороту 1917 р. Про це 7 листопада 2013 року повідомив керівник Львівської міської організації ВО "Свобода" Маркіян Лопачак.

За словами свободівця, уперше за часи Незалежности місцева влада в особі міського голови Львова Андрія Садового та голови Львівської ОДА Олега Сала відкрито створили комуністам настільки безперешкодні й просто-таки тепличні умови для проведення їхньої акції. Так, виконком не звернувся до суду з позовом про заборону проведення акції. Натомість, голова Львівської ОДА Олег Сало дав вказівку залучити до охорони мітингу безпрецедентну кількість міліції: десяток комуністів від громади охороняли більше 400 правоохоронців та бійці спецпідрозділу "Беркут".

"Громада дала належну оцінку цій провокації вигуками "Ганьба!". І це дійсно ганьба, бо політична сила, яка залучає до своєї охорони понад чотири сотні міліціянтів, аби просто підняти свій партійний прапор, не варта нічого", – зазначив Маркіян Лопачак.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: «Для ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині ...

КОМЕНТАРІ