За підтримки свободівців у Червонограді відбувся вечір української книги

За підтримки свободівців у Червонограді відбувся вечір української книги

08.11.13 19:04 0 872
6 листопада 2013 року в приміщенні Червоноградської міської ради за підтримки Сокальської районної та Червоноградської міської організацій Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відбувся літературний вечір на тему: "Кому потрібна українська книга?".

На вечорі дискутували члени літературно-мистецького об'єднання "Колос" Сокальщини – Ганна Кузьмак, Володимир Полянчук, Марія Лобай, Галина Кравчук, молоді поети та спеціяльний гість – письменник Максим Кідрук, який презентував свою нову книгу "Твердиня". Модератором зустрічі була Ірена Яніцька.

З привітальним словом до учасників заходу звернувся голова Червоноградської міської організації ВО "Свобода" Тарас Стародуб: "Мені дуже приємно, що саме "Свобода" долучилася до проведення цього такого потрібного в підтримку української книги заходу. Ми з радістю й надалі будемо допомагати творчим ініціятивам, адже розвиток україномовної книги є одним із основних пунктів Програми захисту українців. Бажаю всім учасникам творчого натхнення, сил та наснаги для подальшої праці".

Учасники дискусії слухали презентацію нової книги Максима Кідрука "Твердиня", після чого відбулася жвава дискусія про розвиток українського книговидання.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ