Викладач Львівського ДУВС став золотим призером Кубку України 
з гирьового спорту

Викладач Львівського ДУВС став золотим призером Кубку України з гирьового спорту

08.11.13 14:28 0 898
Упродовж трьох днів - з 1 до 4 листопада - на базі ТРК «Буковель» у селі Поляниця, що на Івано-Франківщині, проходив Кубок України з гирьового спорту.

У змаганнях взяли участь збірні команди з 11 областей України. Серед 13 спортсменів у складі команди Львівщини найкращий результат продемонстрував Михайло Домінюк - викладач кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ.

«Змагання проходили в три етапи. Так, в перший день відбулася реєстрація учасників та зважування. Наступного дня, 2 листопада, проходили змагання у класичному двоборстві, а на третій - спортсмени боролись за звання кращого у вправі «Поштовх за довгим циклом», - розповідає про спортивний захід Михайло.

Так, у ваговій категорії до 78 кг Михайло Домінюк посів друге місце у класичному двоборстві, та здобув «золото» у вправі «Поштовх за довгим циклом». Збірна Львівської області у підсумку змагань посіла друге місце, поступившись команді Харківської області.

Нагадаємо, що наприкінці вересня Михайло Домінюк брав участь у Кубку світу - 2013 з гирьового спорту серед професіоналів у місті Вентспілс, що у Латвії. Тоді, спортсмен виборов золоту медаль у ваговій категорії до 78 кг., здійснивши 110 підйомів двох гир вагою по 24 кг, та 182 підйоми у другому підході.

Тож, вітаємо спортсмена з досягнутим результатом та бажаємо успіхів у наступному змаганні - чемпіонаті Світу з гирьового спорту, що відбудеться 18 листопада у місті Тюмень Російської Федерації.

ВЗГ Львівського державного

університету внутрішніх справ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: «Подаруй надію, ...

КОМЕНТАРІ