Проект із протидії насильству буде реалізовано в Чернігові

Проект із протидії насильству буде реалізовано в Чернігові

08.11.13 16:41 0 898
Про особливості реалізації соціального проекту “Свобода від насильства: розширення прав та можливостей дівчат і жінок у складних життєвих обставинах”, який втілюватиметься найближчим часом у Чернігові, йшлося на нараді під керівництвом заступника міського голови Анни Романової.

За її словами, ініціатором цього проекту є Міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я» за підтримки організації «Право на здоров’я» (HealthRight International).

А. Романова поінформувала, що вказаний проект буде масштабним та складатиметься з активної інформаційно-просвітницької кампанії та серії тренінгів. Кваліфіковані спеціалісти працюватимуть із жертвами насилля, з фахівцями з соціальної роботи, а також із представниками служб, які тим чи іншим чином дотичні до проблеми насильства в сім’ях. Вперше готується окремий тренінг для осіб, які здійснюють насилля.

Крім того, Чернігів приєднується до Всеукраїнської щорічної акції «16 днів проти насильства», яку завжди підтримує міська громадська організація «Спілка жінок м. Чернігова». Акція триватиме з 25 листопада до 10 грудня. Її мета - привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ