У Рівненській області за вбивство друга - сім років позбавлення волі

У Рівненській області за вбивство друга - сім років позбавлення волі

08.11.13 11:46 0 908
Саме таке покарання нещодавно призначив Острозький районний суд 51-річному Миколі, жителю с. Оженин, за вбивство свого товариша. Чоловіки у листопаді 2012 року не поділили 20 гривень.

Микола та Петро були давніми друзями, щоправда, чоловіків пов’язувала лише любов до алкогольних напоїв. 54-річний житель с. Хорів Петро частенько гостював у свого приятеля Миколи, який проживав в одному із гуртожитків.

Постійні дрібні скандали та суперечки між господарем кімнати та його гостями вже давно не дивували сусідів.

Однак наступний візит до друга закінчився для Петра трагічно. Під час чергового гостювання господар попрохав Петра купити цигарок, при цьому дістав із шафи 5 гривень та віддав їх візитеру. Але подиву Миколи не було меж, коли через кілька хвилин він знову зазирнув до шафи та помітив, що 20 гривень, які там лишалися, зникли. Розлючений чоловік відразу запідозрив у крадіжці друга. Тож, коли Петро повернувся із цигарками, Микола не зміг стримати злість. Аби відбити бажання красти, чоловік вдарив Петра кілька разів в обличчя. А потім задушив.

- Відносно Миколи була порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. - Нещодавно Острозький районний суд визначив міру покарання для Миколи, засудивши чоловіка до семи років позбавлення волі.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Міжнародна ...
Наступна новина: Гаслом у роботі кожного ...

КОМЕНТАРІ