На Рівненщині міліція затримала групу автомобільних крадіїв

На Рівненщині міліція затримала групу автомобільних крадіїв

08.11.13 12:27 0 912
Лише за один місяць у місті Дубровиця злодії обікрали чотири автомобілі, залишених без нагляду біля будинків. Дубровицькі правоохоронці встановили трьох зловмисників, які скоювали крадіжки з транспортних засобів.

– Зловмисники тривалий час скоювали крадіжки на території Дубровицького району, – розповідає начальник сектору карного розшуку Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області старший лейтенант міліції Микола Сайчишин. – Здебільшого викрадали цінні речі з автомобілів.

Працівники міліції встановили та затримали трьох осіб за вчинення крадіжок з автомобілів, які наразі перебувають під слідством. Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисники зізналися у крадіжках з автомобілів грошей, бензину, переносних радіостанцій, акумуляторної батареї.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна, не залишайте його без нагляду. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях.

Катерина Семенюк,

Дубровицький РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Спостерігачі ОБСЄ: на ...
Наступна новина: Обсяги іноземних інвестицій ...

КОМЕНТАРІ