У Рівненському центрі профтехосвіти державної служби зайнятості опановують найсучасніші технології

У Рівненському центрі профтехосвіти державної служби зайнятості опановують найсучасніші технології

08.11.13 14:39 0 913
4 листопада у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості чергова група слухачів завершила навчання за напрямом «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Цей напрям є одним з найпопулярніших, його обирають архітектори, дизайнери інтер’єрів, ландшафтні дизайнери, представники інших професій, де потрібне об’ємне бачення об’єктів.

Ірина Ковалець – дизайнер інтер’єрів. На навчання потрапила невипадково, адже завжди мріяла навчитися створювати тривимірні моделі інтер’єрів, навіть намагалася вивчити програму сама. Проте самостійне навчання, як правило, несистемне і не дуже ефективне через відсутність критичного професійного погляду зі сторони. Тому, почувши від подруги, яка навчалася в РЦПТО ДСЗ раніше, про цю можливість, вирішила пройти навчання. Ірина ділиться враженнями:

- Побачивши роботи подруги, я одразу відзначила, що вона дуже виросла як професіонал, як сучасний дизайнер інтер’єру. Я працювала також за цим напрямом, але обставини склалися так, що мене звільнили, і я потрапила на облік в службу зайнятості. Одразу зголосилася на ці курси.

За три місяці навчилася створювати різні об’єкти – моделювати, накладати відповідні текстури на ці об’єкти, створювати простори, використовувати різні прийоми візуалізації, приміром, рендер. Почуваюся набагато впевненіше – навіть почала брати замовлення на розробку інтер’єрів. З’явилися замовники у Рівному, Києві – спрацьовує ефект «сарафанного радіо». Якщо так піде далі, зможу відкрити власну справу, багато хто радить зробити це.

Дуже задоволена навчанням. По-перше, навіть не думала, що в державній установі може бути таке оснащення навчальних кабінетів. Не тільки комп’ютери, але й 3D-принтер. Як дизайнеру мені це дуже цікаво. Адже можна створити модель і одразу надрукувати в об’ємі, щоб продемонструвати, як це виглядатиме. По-друге, чудовий викладач. Пояснює матеріал дуже зрозуміло, вдячна йому за доброзичливе і уважне ставлення, за те, що навчив нас.

Буду радити навчання в цьому закладі служби зайнятості усім своїм знайомим. Адже у якості освітніх послуг я упевнилася сама, та й мої роботи будуть свідчити про те саме.

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості чекає на тих, хто хоче опанувати сучасні професії у сфері ІТ-технологій.

Звертайтеся за адресою: м. Рівне, вул. Пирогова, 8. Тел./факс 68-37-95.

До речі, 12 листопада розпочинає навчання група за напрямом «Персонажна анімація».

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Принц Вільям із дружиною ...
Наступна новина: Чернівецька область: за ...

КОМЕНТАРІ