У Рівненській області виїзна акція служби зайнятості відбулась у Злазному

У Рівненській області виїзна акція служби зайнятості відбулась у Злазному

08.11.13 13:52 0 948
Днями відбулась виїзна акція Костопільського районного центру зайнятості на території Злазненської сільської ради. Місцем проведення заходу було обрано місцевий навчально-виховний комплекс. Сюди прибули учні та педагогічні працівники Постійненської, Звіздівської, Ставецької та Перетоцької шкіл.

Урочисте відкриття заходу пройшло в актовій залі, де зібрались роботодавці, школярі, педпрацівники, місцеві жителі. До присутніх з вітальним словом звернулись директор районного центру зайнятості Василь Харченко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Новак, директор Злазненського НВК Павло Ігнатюк.

Для учасників акції були організовані семінари, профорієнтаційні уроки, тематичні зустрічі, групові бесіди. У холі Злазненського НВК були розміщені виставки виробів народних умільців із навколишніх сіл та малюнків школярів на тему майбутнього професійного вибору.

Найбільш масовим заходом був профорієнтаційний турнір знавців професій, де команди шкіл змагались у своїй кмітливості та дотепності, презентуючи в ігровій формі професії та ремесла. Компетентне журі підбило підсумки турніру, а команди-учасниці отримали заохочувальні призи та подарунки від організаторів акції.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Курсові різниці для ...

КОМЕНТАРІ