На Тернопіллі фотографуйте тварин і природу, та перемагайте у конкурсі

На Тернопіллі фотографуйте тварин і природу, та перемагайте у конкурсі

08.11.13 10:45 0 903
Співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей Тернопільщини організували конкурс для школярів на краще фото та відео об’єктів рослинного та тваринного світу.

У соціальних мережах нерідко зустрічаються відео-фотоматеріали насильницького та аморального характеру, авторами яких є діти. Дана проблема турбує не лише працівників органів внутрішніх справ, а й громадські організації. Ті, кого хвилює наше майбутнє, б’ють на сполох.

Міліціонери Тернопільщини пропонують підліткам альтернативу – активно користуватися фото та відеотехнікою задля збереження прекрасних миттєвостей, які дарує нам природа. Птахи, тварини, квіти, дерева та інші дари флори та фауни нехай стануть героями ваших об’єктивів. А найкреативніших учасників конкурсу правоохоронці обіцяють відзначити та нагородити пам’ятними подарунками.

Конкурс на фото та відеозображення триватиме до 13 листопада цього року. Свої роботи учасники можуть приносити та надсилати до міськрайорганів внутрішніх справ з поміткою «Сектор кримінальної міліції у справах дітей . На конкурс», або до обласного управління внутрішніх справ. Матеріали можуть бути як роздруковані (фото), так і записані на диски.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном у Тернополі (0352) 28-16-80.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ