Іноземець обчистив кишені тернополянок на тридцять тисяч гривень

Іноземець обчистив кишені тернополянок на тридцять тисяч гривень

08.11.13 17:02 0 875
Днями тернопільські міліціонери затримали кишенькового злодія, який тривалий час досить таки вдало оббирав кишені, сумочки жительок обласного центру. 34-річного громадянина Грузії міліціонери обґрунтовано підозрюють у шести крадіжках.

Мобільні телефони та гроші – все, що цікавило 34-річного злодія у чужих сумках та кишенях. Як правило, промишляв «щипач» в громадському транспорті. Приміром, із сумочки однієї тернополянки гастролер під час проїзду в маршрутці поцупив 150 гривень. У двох інших жінок вкрав мобільні телефони та гаманці. Зловмисник так спритно робив свою справу, що потерпілі навіть нічого не відчували.

Найбільшим трофеєм кишенькара став гаманець молодої тернополянки. Безпечна жінка зберігала у ньому не лише банківські картки, а й пін-коди до них. Цим і скористався зловмисник, знявши з рахунку майже п'ятнадцять тисяч гривень. Всього ж любитель легкого заробітку спричинив збитків потерпілим на загальну суму близько тридцяти тисяч гривень.

Як з’ясувалося, іноземець уже має за плечима кримінальний досвід – був судимий за майнові злочини у Києві.

Усі факти крадіжок внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Слідчі Тернопільського міськвідділу проводять досудове розслідування.

Як свідчить статистика, кишенькові крадіжки – один з найпоширеніших майнових злочинів. Міліціонери застерігають громадян пильнувати майно, особливо у людних місцях. Бути уважними у переповненому транспорті, на ринках. Не носити великі суми грошей, не тримати цінні речі у сумках та кишенях. Не можна класти гаманець поверх продуктів та інших особистих речей. Сумку слід тримати якомога ближче до себе, не перекидати її за спину, тим більше, якщо у ній знаходяться гроші.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ