Гаслом у роботі кожного патріота Тернопільщини має стати фраза "любов до України через конкретні справи" – В. Хоптян

Гаслом у роботі кожного патріота Тернопільщини має стати фраза "любов до України через конкретні справи" – В. Хоптян

08.11.13 11:47 0 914
Голова Тернопільської облдержадміністрації, депутат Підволочиської районної ради Валентин Хоптян взяв участь у роботі 20 сесії райради 6 скликання. Обранці серед чимало інших питань розглянули звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2013 року, а також призначили Мирослава Вовчка на посаду головного лікаря комунального закладу Підволочиської районної ради «Підволочиський комунальний районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

У своєму виступі Валентин Хоптян доповів депутатам про соціально-економічний стан в області, велику увагу приділив питанню реформування охорони здоров'я. Керівник області заявив, що завдяки спільній співпраці органів влади, меценатів та громадськості в Україні і на Тернопільщині зокрема, реалізовуються соціальні ініціативи Президента в епіцентрі яких є реформа у медичній галузі.

Голова ОДА зазначив, що робота з реформування медичної галузі області, як цього вимагає Президент, почалася з первинної ланки. Очільник регіону гордиться, що в області немає жодного села, де б не було медичного пункту. Велику подяку у реформуванні охорони здоров`я влада області складає підприємцям. За словами Валентина Хоптяна, проведена комп’ютеризація ФАПів Густинського та Підволочиського районів. Загалом, як заявив голова Тернопільської ОДА, влада робить все для того, щоб створити комфортні умови для роботи медиків і лікування пацієнтів у найвіддаленіших селах. Як поінформував присутніх очільник регіону, минулого року у Заліщиках відкрита одна із сучасних лікарень в Україні. Відповідна робота з модернізації ведеться і в інших медичних закладах. Валентин Хоптян заявив, що влада області обіцяла і дотримала свого слова – не закрила жодного медичного закладу.

Голова облдержадміністрації привів конкретні приклади співпраці влади, бізнесу та громадськості. Керівник області нагадав, що за два останні місяці в рамках державно-приватного партнерства на Тернопільщині в галузі медицини відкрито діагностичну лабораторію Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Державної санітарно – епідеміологічної служби України» за сприяння уряду США, блок дистанційної променевої терапії в Тернопільському обласному клінічному онкологічному диспансері за сприяння благодійного фонду Ріната Ахметова "Розвиток України", а також відділення магнітно–резонансної томографії у Тернопільській обласній комунальній клінічній психоневрологічній лікарні.

Керівник області наголосив, що гаслом у роботі депутатів Підволочищини має стати фраза "любов до України через конкретні справи". Голова ОДА закликав обранців забути про політичні амбіції і працювати на благо мешканців Підволочиського району.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: Буковинці взяли участь у ...

КОМЕНТАРІ