Несмачний:

Несмачний: "Матч з "Туном" буде не з легких"

08.11.13 16:23 0 898
"Динамо" - фаворит, але в Швейцарії буде абсолютно інша гра. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Таку думку висловив Екс-захисник "Динамо", а нині футбольний експерт Андрій Несмачний, який оцінив шанси своєї колишньої команди в матчі Ліги Європи з "Туном".

"Думаю, цей матч буде не з легких. По-перше, кияни грають на виїзді, а по-друге, свої корективи може внести штучне поле Арени Тун. Та й без цього є низка факторів, які явно не боці киян", - зазначив він.

За словами Несмачного, в грі киян поки що не спостерігається командної гри.

"Є індивідуальні дії окремих виконавців, які час від часу призводять до потрібного результату. Особливо це помітно при створенні моментів", - зауважив експерт.

"Наприклад, у матчі із Зорею атака не зуміла підібрати ключі до масованої оборони суперника. Осмисленості поки не видно", - додав Андрій.

На думку Несмачного, "Динамо" - фаворит.

"Але, думаю, це буде абсолютно інша гра. Все залежатиме від того, в якому стані кияни підійдуть до цього матчу - це стосується як психології, так і можливості пристосуватися до незвичайних умов", - цитує Несмачного sport-express.ua.

Нагадаємо, матч 4-го раунду групового етапу Ліги Європи "Тун" - "Динамо" відбудеться 7 листопада у Швейцарії. Початок зустрічі 22:05.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тренер збірної України ...
Наступна новина: Відбувся турнір з гри «Що? ...

КОМЕНТАРІ