Олег Тягнибок: «Майбутнє України залежить від голосування в парламенті за законопроєкти, необхідні для Асоціяції з ЕС»

Олег Тягнибок: «Майбутнє України залежить від голосування в парламенті за законопроєкти, необхідні для Асоціяції з ЕС»

08.11.13 14:05 0 883
У парламенті може і має бути вирішено долю української держави. Всі перемовини, які були в кабінеті Голови Верховної Ради, завершилися тим, що опозиція повністю продемонструвала бажання вирішити питання і готова на максимальні компроміси. Про це 8 листопада 2013 року заявив Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час виступу в парламенті.

Лідер націоналістів поінформував, що зранку запропоновано нормальний вихід із ситуації – внесення змін до статті 84 Кримінального кодексу України.

«Кожен ув’язнений може отримати право на лікування закордоном у випадку рішення суду. Це розв’яже проблему щодо лікування Тимошенко, хоча для ВО «Батьківщина» це є ризик, бо невідомо, яке рішення ухвалить суд. Також це може стати серйозним запобіжником щодо инших ув’язнених, які можуть зловживати відповідною нормою. Ми розуміємо, що питання Тимошенко нині лежить не в юридичній, а в політичній площині.

Дуже позитивно, що під час перемовин із представниками більшости були присутні европейські представники Кокс і Кваснєвський. Вони особисто могли побачити, хто є хто. Незважаючи на те, що законопроєкти «Про прокуратуру» і про вибори у редакції влади є вкрай не сприйнятливим для фракції ВО «Свобода». Однак заради позитивного врегулювання питання у Вільнюсі, ми проголосуємо за ці законопроєкти у першому читанні. Сподіваємося, що Партія регіонів дотримається слова і у вівторок чи середу наступного тижня ми зберемося на позачергове засідання, врегулюємо питання щодо Тимошенко, тим самим відкриємо ворота до Вільнюсу. Нині вирішується доля України і велика відповідальність за завтрашній день української держави лежить на українському парламенті», – наголосив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Львівщина отримала 193,5 ...

КОМЕНТАРІ