Законодавчі ініціативи по Тимошенко з боку опозиції – її тактичні маневри - політолог

Законодавчі ініціативи по Тимошенко з боку опозиції – її тактичні маневри - політолог

08.11.13 17:54 0 895
Політолог Володимир Цибулько вважає, що Угода з ЄС у Вільнюсі буде обов’язково підписана, а в «питанні Тимошенко» буде знайдено компроміс. В ефірі каналу БТБ експерт зазначив, що процес ухвалення євроінтеграційних законів, що набрав швидкості у вересні, був загальмований новими вимогами Брюсселя щодо долі Тимошенко та «більшовицькими маневрами» опозиції із законопроектами про лікування засуджених.

«Коли пришвидшилося прийняття всіх євроінтеграційних законів? Коли на початку вересня з Брюсселя з’явився сигнал, що доля Тимошенко відокремлюється від євроінтеграційного законодавчого пакету. І весь цей процес …набрав швидкості і динаміки. І раптом з Брюсселя приходить новий сигнал: а, ні – давайте нам Тимошенко - в той час, коли з Росією порвані зв’язки… Фактично відбувся такий тактичний маневр, який породив хвилю недовіри. І на цій хвилі недовіри тепер відбувається відновлення довіри покроково», - вважає політолог.

Історія законодавчих ініціатив по Тимошенко з боку опозиції , - на думку Цибулька, - її тактичні маневри. «Законопроект опозиції був виключно політичний. Він не давав юридичного шляху . Закон, який внесено Купчаком, – насправді вносився спочатку Яценюком, і сама опозиція відмовилась від цього закону. Тобто, … це тактичні маневри…гра на витримання паузи та більшовицький маневр, який зводився до того: чим гірше – тим краще. Що економіка не витримає, стануться соціальні заворушення, і опозиція на цій хвилі швидко перехопить владу.…», - вважає експерт.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Круглий стіл ...
Наступна новина: Богдан Бенюк: «Не зумівши ...

КОМЕНТАРІ