Виявлено чергові факти того, що прес-служба прокуратури приховує перебіг справи Віктора Пилипишина

Виявлено чергові факти того, що прес-служба прокуратури приховує перебіг справи Віктора Пилипишина

08.11.13 17:57 0 971
Стали відомі чергові факти, які свідчать про те, що прес-служба Київської прокуратури приховує обставини справи Віктора Пилипишина. Вочевидь, можна зробити висновок, що прокуратура допомагає колишньому очільникові столичної Шевченківської райдержадміністрації уникнути відповідальности перед судом.

1 листопада в Голосіївському районному суді Києва мало відбутися засідання щодо розкрадання комунального майна з боку Віктора Пилипишина. Проте суддя Дроздова перенесла суд на невизначений термін, мотивуючи це неявкою сторін. Одночасно керівник прес-служби столичної прокуратури Яна Соболевська повідомила, що на суд прокурор не з’явився через те, що засідання перенесено на 8 листопада. Слід зазначити, що це повідомлення було зроблено до того, як сама суддя Дроздова ухвалила рішення щодо перенесення засідання.



Після цього, 6 листопада, прес-служба столичної прокуратури і її керівник Яна Соболевська відмовилися повідомити журналістам точний час проведення судового засідання над Віктором Пилипишиним

відео


Однак сьогодні, 8 листопада, коли за словами Соболевської мав відбутися суд, на розкладі судді Дроздової не було жодної згадки про це засідання (фото https://www.facebook.com/Y.V.Levchenko/posts/383703478427735).

Виправдовуючись, Яна Соболевська в коментарі повідомила: "Нам надійшов офіційний документ про те, що прокурора запрошують для підтримання державного обвинувачення у цій справі на 15 листопада". Речниця прокуратури нібито забула про те, що ще тиждень тому мотивувала неявку прокурора тим, що з суду прокуратурі повідомили про перенесення засідання на 8 листопада.

Коментуючи ситуацію, єдиний кандидат від об’єднаних сил опозиції у 223-му окрузі свободівець Юрій Левченко зазначив: «Київська прокуратура та керівник її прес-служби Яна Соболевська вже елементарно забрехалися. Спочатку прокурор не прийшов на суд через те, що засідання нібито перенесено, хоча про це не знала сама суддя. Потім прокуратура "забуває", що оголошувала наступне судове засідання на 8 листопада. Очевидно, що так звані «правоохоронні органи» роблять все, щоби приховати від громадськости суд над Пилипишиним. Зараз всім варто питати у Соболевської, чому все ж таки 1 листопада держобвинувачення не з’явилося на суд, і хто й коли їй про повідомив про те, що суд перенесено. Можливо, цю інформацію їй повідомили з оточення Пилипишина? Чекаємо на відповідь».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ