Надходження податку на доходи фізичних осіб від івано-франківських платників податків зростають

Надходження податку на доходи фізичних осіб від івано-франківських платників податків зростають

08.11.13 20:58 0 927
За 10 місяців 2013 року вони склали 344 млн. грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження ПДФО до місцевого бюджету збільшились на 23,1 млн.грн., або на 7,2%. Цей податок складає 75% від загального збору платежів.
До казни міста надійшло 257,0 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, що перевищує минулорічні показники на 17,2 млн. грн.
Про це повідомила заступник начальника ДПІ у м.Івано-Франківську ГУ Міндоходів у Івано-Франківській області Олена Мухіна. Вона також зазначила, що збільшення надходжень з цього податку є додатковим джерелом для фінансування бюджетної сфери та соціальних програм у нашому місті.
«Податок на доходи фізичних осіб забезпечує основу формування фінансових ресурсів нашого міста. Тому важливими напрямками роботи івано-франківських міндоходівців для забезпечення цих ресурсів є удосконалення методів контролю щодо своєчасності та повноти сплати ПДФО до бюджету, зокрема вжиття заходів щодо виявлення і руйнування «тіньових» схем із виплати заробітної плати», - зазначила Олена Мухіна.

Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-ФранківськуГУ Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ