В Івано-Франківськівській ДПІ відбулась презентація нової брошури Міндоходів

В Івано-Франківськівській ДПІ відбулась презентація нової брошури Міндоходів

08.11.13 21:59 0 971
Коротенька збірка з якісною поліграфією в доступній формі регламентує взаємовідносини, що виникають в процесі співпраці між тими, хто сплачує податки, і тими, хто контролює цей процес.
Брошуру «Права та обов‘язки платників податків та контролюючих органів» відвідувачам Центру обслуговування платників податків та запорошеним гостям міської ДПІ презентував її начальник Дмитро Романюк.
«Це друковане видання побудоване на нормах Податкового Кодексу. Брошура стане корисною як для платника податків, так і для працівника контролюючого органу. Адже в стислій формі у ній чітко визначені базові моменти «діалогу» між громадянами та бізнесом з одного боку та міндоходівцями – з іншого» - наголосив Дмитро Романюк.
Звертаючись до гостей івано-франківських міндорходівців - студентів першого курсу Івано-Франківського коледжу технології та бізнесу - начальник інспекції підкреслив, що видання такої друкованої продукції є актуальною і корисною справою також і в процесі виховання молодого покоління. Адже це є елементом податкової культури як складової загального рівня розвитку людини.
«Навіть в ранньому віці варто розуміти, що існує закон, а разом з ним - і необхідність його дотримуватися. Власне, донесення цієї догми до свідомості молодих людей є однією з основних функцій міндоходівців. Адже молодь складає майбутній потенціал країни. Тому вона має сприймати органи Міндоходів не як такі, яких слід боятись, а яким варто довіряти. Саме довіра, а не страх є фундаментом будь-яких стосунків, в тому числі і на рівні «держава-громадянин»,- підсумував Дмитро Романюк.
Після презентації збірки начальник інформаційно-комунікаційного відділу міської ДПІ Галина Яремко провела екскурсію Центром обслуговування платників податків для студентської молоді. Вона продемонструвала гостям як на практиці міндоходівці виконують свої обов‘язки щодо належного обслуговування платників податків та як забезпечуються права громадян та суб‘єктів господарювання щодо своєчасного та якісного отримання послуг.

Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-ФранківськуГУ Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міндоходів області: для ...
Наступна новина: За несвоєчасно сплачені ...

КОМЕНТАРІ