У Тернополі будуватимуть соціальне житло

У Тернополі будуватимуть соціальне житло

09.11.13 13:44 0 2315
Положення про проведення конкурсу з визначення забудовника соціального житла та об’єктів соціально-побутового, соціально-культурного призначення в Тернополі затвердили на сесії 26 квітня. Так маються на увазі будинки з внутрішнім і зовнішнім ремонтом: готові подоконники, карнизи, дахи, постелена підлога, побіляні стелі і стіни.

«У нас є проблема з людьми, які перебувають на квартирному обліку. Багато років поспіль вони стоять у черзі, однак місто не може забезпечити їх квартирами відповідно до потреби. Будівництво за державний кошт практично не ведеться. В рік ми можемо придбати всього кілька квартир для пільгових категорій громадян. Однак максимально потребу населення задовольнити місто не в силі. Тому затверджене Положення, яке передбачає, що місто може надати земельну ділянку під будівництво житла. Наступним етапом стане створення спеціальної комісії, яка визначатиме кращі пропозиції будівельників. Відповідно забудовник здійснюватиме будівництво за власні кошти і за надану ділянку певний об’єм квартир, згідно оцінок комісії, віддаватиме на місто. Коли ці квартири ставатимуть власністю міської ради, буде можливість надавати житло пільговим категоріям громадян», - пояснив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Положення про проведення конкурсу з визначення забудовника соціального житла та об’єктів соціально-побутового, соціально-культурного призначення в Тернополі (додається).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді

Джерело: http://rks.kiev.ua/Dostavka-ustanovka-podokonnikov/Montaj-podokonnikov/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: В Луцьку відключення ...

КОМЕНТАРІ