Батька тринадцяти дітей із Чернівців нагороджено орденом «За заслуги»

Батька тринадцяти дітей із Чернівців нагороджено орденом «За заслуги»

09.11.13 09:47 0 938
Батька дев’яти дітей, прийомного батька чотирьох дітей чернівчанина Василя Кушніра Указом Президента України №595/2013 від 30.10.2013 року нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня. Цієї нагороди він удостоївся за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Родина Василя Дмитровича та Валентини Вікторівни Кушнірів проживає у Чернівцях. Рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради від 27.10.2009 року на її базі було створено прийомну сім’ю та влаштовано на виховання двох дітей, позбавлених батьківського піклування. Упродовж 2013 року ця родина взяла на виховання ще двох дітей, позбавлених батьківського піклування.

Подружжя перебуває у шлюбі з 1986 року. Від шлюбу мають дев’ятеро власних дітей: Олесю, 1987 року народження, Василя, 1988 року народження, Євгенія, 1990 року народження, Ларису, 1992 року народження, Олега, 1997 року народження, Рімму, 1995 року народження, Сергія, 2000 року народження, Віктора, 2002 року народження, та Ірину, 2005 року народження. Але все своє життя хотіли допомогти дітям, які залишились без батьків. Це і стало причиною створення на базі їх родини прийомної сім’ї.

Однією дружньою сім’єю вони проживають у власному будинку. Між рідними, прийомними дітьми та батьками склалися хороші родинні стосунки. Діти люблять один одного та поважають своїх батьків. Прийомні діти вважають їх рідними. Усі діти відвідують музичну школу, шкільні гуртки за вподобаннями. З інформацій, наданих школою, де навчаються діти, вбачається, що батьки належним чином займаються вихованням та розвитком як власних, так і прийомних дітей.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ