Чернівецька область: на пожежі евакуйовано 3 людей

Чернівецька область: на пожежі евакуйовано 3 людей

09.11.13 08:55 0 872
7 листопада в Чернівецькій області зафіксовано 3 пожежі. В смт. Кельменці виникла пожежа в квартирі на другому поверсі двохповерхового житлового будинку. За лічені хвилини на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 10 смт. Кельменці. На момент виникнення пожежі в квартирі знаходилося 3 людей, яким через сильне задимлення загрожувала небезпека. Вогнеборці, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в квартиру і вивели людей на вулицю. Переконавшись, що мешканцям будинку ніщо не загрожує, рятувальники приступили до ліквідації пожежі. За короткий проміжок часу пожежа була локалізована, а в подальшому повністю ліквідована. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок.

В місті Новоселиця по вул. Крупської горіла нежитлова будівля. Вогнеборці, які прибули на місце події, опертивно ліквідували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження вогню. Пожежею знищено перекриття будівлі, пошкоджено покриття. Рятувальники зберегли від знищення будівлю. Постраждалих на пожежі немає.

В селі Хрещатик Заставнівського району виникла пожежа в господарській будівлі. За місцем виклику виїжджали пожежно-рятувальний підрозділ міста Заставна та місцева пожежна охорона села Хрещатик. На момент виникнення пожежі в будівлі знаходилося 2 легкові автомобілі. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані трактор та вантажний автомобіль. Рятувальники за короткий проміжок часу ліквідували пожежу, запобігши подальшому поширенню полум’я. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС від знищення вдалося врятувати господарськуу будівлю, 2 легкові автомобілі, трактор та вантажний автомобіль. Загиблих та трамованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ