начальник УДСНС у Чернівецькій області Едуард Братко зустрівся із громадянами Глибоцького району

начальник УДСНС у Чернівецькій області Едуард Братко зустрівся із громадянами Глибоцького району

09.11.13 14:29 0 848
На виконання розпорядження Чернівецької обласної державної адміністрації від 6 вересня 2013 року № 562-р «Про вдосконалення організації роботи із зверненнями громадян до органів виконавчої влади» та графіку проведення прийому громадян у населених пунктах області керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади у вересні – грудні 2013 року, начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області генерал-майор служби цивільного захисту Едуард Братко провів виїзний прийом громадян в Глибоцькому районі. Зустріч із людьми проводилася протягом 5-7 листопада у селах Молодія, Опришени та Тереблече Глибоцького району. Участь в заході також взяли перший заступник Глибоцької районної державної адміністрації Богдан Підлубний, керівники структурних підрозділів Глибоцької районної державної адміністрації та голови сільських рад сіл Молодія, Опришени та Тереблече. Прийоми громадян проводились в приміщеннях сільських рад.

В ході прийому та проведених бесід із мешканцями вищезазначених сіл, питання, з якими зверталися громадяни, по можливості розв’язувались під час прийому. Зокрема, місцевим пожежним командам надано практичну та матеріальну допомогу щодо ремонту пожежних автомобілів та поповнення матеріально-технічної бази.

По завершенню зустрічей, були виділені загальні питання, які потребують вирішення, начальником Управління ДСНС України у Чернівецькій області Едуардом Братком підготовлено звернення до голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Папієва щодо сприяння у вирішенні проблемних питань.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ярмоленко і Федецький ...

КОМЕНТАРІ