На Волині вирок суду оголосили двум сутенерам

На Волині вирок суду оголосили двум сутенерам

09.11.13 12:32 0 938
П’ять та чотири роки з іспитовим терміном два роки отримали волиняни, котрі заробляли на сексуальній експлуатації жінок.

Правоохоронці Волині затримали двох жителів області за підозрою у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що 45-річний мешканець міста Луцьк разом із 41-річним мешканцем міста Ківерці у період із вересня 2012 року до липня 2013 року займалися сутенерством. Таким чином спритники мали постійний прибуток від сексуальної експлуатації молодих жінок. Натомість їхня «допомога» полягала в наданні власних автомобілів для транспортування чотирьох повій на місця викликів. Окрім того, вони забезпечували їм, так би мовити, «дах» від агресивних клієнтів.

Варто відзначити, що обоє правопорушників раніше ніколи не мали проблем із законом, виховують малолітніх дітей.

Тож між прокурором та підсудними була укладена угода про визнання винуватості. Зважаючи на це, Луцький міськрайонний суд Волинської області детально вивчив усі обставини справи і присудив чоловікам покарання у формі п’яти та чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Запущено 53 ...
Наступна новина: Тренер "Лудогорця": ...

КОМЕНТАРІ