У Волинській області населення довіряє рятувальникам

У Волинській області населення довіряє рятувальникам

09.11.13 11:11 0 830
7 листопада у Луцьку журналістами Волинської обласної державної телерадіокомпанії проведено соціологічне опитування населення на тему рівня довіри екстреним службам допомоги.

Загалом у опитуванні взяло участь понад 120 осіб. Результати засвідчили, що рятувальникам опитувані лучани довіряють більше за представників інших громадських інститутів – 38%. 33 відсотки респондентів довіряють лікарям «швидкої» допомоги, міліціонерам – 9 %.

Як свідчать результати соціологічного опитування, проведеного компанією «Research & Branding Group», 31% українців довіряють роботі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, що є найбільш високим показником рівня довіри населення відносно інших відомств.

Як зазначив начальник управління ДСНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук, волинські рятувальники будуть і надалі щоденно підвищувати свій фаховий рівень для оперативного реагування на пожежі та будь-які надзвичайні ситуації для надання вчасної допомоги населенню, в тому числі під час некласифікованих подій.

У ДСНС у Волинській області

.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Павлов: "Відступати було ...
Наступна новина: Львівщина: в області діють ...

КОМЕНТАРІ