Боєприпаси і тротил, який вилучили у волинянина, чоловік зберігав для боротьби з… комарами

Боєприпаси і тротил, який вилучили у волинянина, чоловік зберігав для боротьби з… комарами

09.11.13 09:52 0 859
Боєприпаси, 200 грамів тротилу та корпус кулемета вилучили оперативники у 38-річного мешканця Турійського району. У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 263 Кримінального кодексу України.

Весь цей арсенал, який чоловік зберігав вдома, правоохоронці вилучили під час проведення санкціонованого обшуку. Слід відзначити, що корпуси гранат та залишки пістолета-кулемета Шпагіна були часів Великої Вітчизняної війни, однак тротил виявився справжнім.

– Чоловік пояснив, що знайшов ці речі у полі, – повідомив перший заступник начальника Турійського РВ УМВС України у Волинській області Дмитро Антонюк. – Тротил він добув із знайдених гранат, а використовував для боротьби з… комарами.

Наразі вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ