В Луцьку на подвір’ї ДНЗ № 33 відбулася акція з озеленення території садочка

В Луцьку на подвір’ї ДНЗ № 33 відбулася акція з озеленення території садочка

09.11.13 11:36 0 1041
У дошкільному навчальному закладі №33, у рамках загальноміської акції «Чистий двір, вулиця, місто – чиста Україна», відбулися акція з озеленення території садочка та дитячий ранок на тему «Ми - козачата українського роду, садимо дерева, бережемо природу». У заходах взяли участь міський голова Микола Романюк, головний лісничий Державного підприємства Волинський лісовий селекційно-насінневий центр Зіновій Коритан, радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока, начальник управляння освіти Олег Гребенюк, керівники дошкільних навчальних закладів, спеціалісти відділу екології міської ради, управління освіти, працівники ЖКП.

Микола Романюк у своєму виступі зазначив, що подібні акції з озеленення і благоустрою Луцька постійно відбуваються у різних мікрорайонах міста. Він подякував педагогам за те, що навчають своїх вихованців любити і берегти природу. «Діти, які власними руками садять дерева, ніколи не будуть нищити природу», – сказав міський голова. Він також висловив щирі слова вдячності колективу Державного підприємства Волинського лісового селекційно-насінневого центру і особисто Зіновію Михайловичу Коритану, які виростили мільйони молодих саджанців, допомагають озеленювати наше місто. Зокрема, для цієї акції безоплатно передали близько 200 молодих дерев та кущів (50 туй, 10 ялин звичайних, 20 беріз бородавчатих, 40 кущів Спіреї Біларда та 45 кущів Спіреї Вангутта).

За активну природоохоронну роботу в дитячому навчальному закладі Микола Романюк вручив Подяки Шевчук Ларисі Андріївні, вихователю дитячого навчального закладу № 33; Кошелюк Ганні Терентіївні, завідувачу господарством дошкільного навчального закладу № 33; Юшко Олені Андріївні, двірнику дошкільного навчального закладу № 33; колективу дошкільного навчального закладу № 33 (завідувач Никитюк Тетяна Віталіївна); Коритану Зіновію Михайловичу, головному лісничому Державного підприємства Волинський лісовий селекційно-насінневий центр.

Вихованці ДНЗ №33 підготували для гостей музично-літературну композицію, у якій висловили свою любов до навколишньої природи, що дарує людям великі дари, радість і здоров’я, потім усі разом на подвір’ї дитячого садка садили дерева.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львові відроджують ...

КОМЕНТАРІ