Волинська область: рятувальники взяли участь у засіданні комісії з питань ТЕБ та НС

Волинська область: рятувальники взяли участь у засіданні комісії з питань ТЕБ та НС

09.11.13 14:33 0 888
7 листопада в конференц-залі Горохівської районної ради відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС, на якій розглянуто питання стану пожежної безпеки житлових будинків соціально незахищених та одиноко проживаючих громадян району. Інформував в.о.начальника Горохівського РВ УДСНС України у Волинській області, підполковник служби цивільного захисту Олександр Масловський.

Він зазначив, що співробітниками Горохівського РВ УДСНС України у Волинській області в осінньо-зимовий період постійно проводиться обстеження житлових будинків населення району з метою дотримання правил пожежної безпеки у їхніх помешканнях із залученням працівників міських, селищних, сільських рад.

Окрім того, головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій апарату райдержадміністрації Тарас Севастян інформував про хід проведення в районі технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту (цивільної оборони). Під час виступу він акцентував увагу присутніх на проведенні інвентаризації захисних споруд та виготовленні технічної документації цих об'єктів у 2013-2014 роках; при формуванні бюджету на 2014 рік передбачити кошти необхідні для проведення інвентаризації захисних споруд цивільної оборони.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ярмоленко і Федецький ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ