В Луцьку колектив школи № 22 святкує 25-річчя роботи закладу

В Луцьку колектив школи № 22 святкує 25-річчя роботи закладу

09.11.13 10:17 0 1013
Цьогоріч педагогічний колектив комунальному закладу «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22-ліцей Луцької міської ради» святкує невеличкий ювілей – 25 років від дня заснування.

Директор навчального закладу Василь Ольхович коротко розповів присутнім про історію становлення школи та здобутки, яких вдалося досягнути педагогічному колективу за 25 років.

Привітати навчальний заклад зі святом прийшли колишні працівники, випускники, представники влади. У вітальному слові міський голова Микола Романюк зауважив: «Всі цифри, які озвучив директор школи Василь Ольхович, ще раз підтвердили досягнення навчального закладу. Дивлячись в обличчя вчителів, їхні яскраві посмішки, які сяють радістю, скажу, що дійсно ви створили цю школу, колектив. Ви розпочали її розбудову 25 років назад і досі не завершили, адже постійно змінюєтеся, удосконалюєтеся, пізнаєте нове. Дякую усім, хто починав нелегкий шлях становлення навчального закладу. Творити новий колектив важко, однак більшість з вас, розпочавши роботу у цій школі, уже мала певний життєвий досвід. Напевне найважче вам було створити учнівський колектив, зокрема, згуртувати дітей, які прийшли до вас з інших шкіл».

Міський голова подякував усьому педагогічному колективу за щоденну нелегку працю на ниві знань. «Нехай вам Бог повертає сторицею за те, що ви вкладаєте у діток, їхній розвиток, вдосконалення знань», – побажав він.

Привітавши педагогів зі святом, Микола Романюк вручив нагороди. За сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток навчання і виховання підростаючого покоління, а також з нагоди 25-річчя від дня заснування закладу оголосив Подяки міського голови колективу комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22 – ліцей Луцької міської ради» (директор Ольхович Василь Олексійович), а також учителям математики Ярославі Москалюк, української мови та літератури Ользі Ольхович, біології Валентині Яцімірській.

Також привітали працівників навчального закладу з ювілеєм член виконавчого комітету, заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич, заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Юліан Таранчук, начальник управління освіти Олег Гребенюк та вручили ряд відзнак й подарунків.

Для присутніх педагоги та учні школи підготували святковий концерт.

Довідково. Навчальний заклад збудовано у 1988 році з розрахунку на 1176 учнівських місць. Протягом 25 років незмінним директором є Ольхович Василь Олексійович, учитель-методист, відмінник освіти України, заслужений працівник освіти України.

З 10 жовтня 2008 року Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. № 22 перейменована у комунальний заклад «Луцький навчально-виховний комплекс - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22-ліцей Луцької міської ради».

З 1990 року 1810 випускників одержали повну загальну освіту. З них 93 -закінчили школу з золотою медаллю та 80 - зі срібною.

Свої творчі здібності школярі розвивають, відвідуючи гуртки, секції, факультативи, клуби, займаючись у зразковому театральному колективі «Літавиця». Спільна робота педагогів та учнів є результативною.

Переможців олімпіад (з 1991 року):

міського рівня – 190.

обласного рівня – 24.

Всеукраїнського рівня – 4.

Переможців конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт з 1991 року:

міського рівня – 33.

обласного рівня – 7.

Всеукраїнського – 3.

З 2010-2011 н.р. учні беруть участь у турнірах. Здобули перемоги:

на міському рівні – 12.

на обласному рівні – 7.

Перемог у конкурсах мистецького спрямування з 1991 року:

міського рівня – 154.

обласного рівня – 34.

Всеукраїнського –16.

Перемог у спортивних змаганнях з 1991 року:

міського рівня – 186.

обласного рівня – 6.

У 2010 році Хвиль Тарас, учень 10-А класу, здобув бронзову медаль на VIII Міжнародному конкурсі «INFOMATRIX 2010»; Павлюк Олена, учениця 8-В класу, зайняла ІІІ місце на Міжнародному конкурсі з українознавства; Степанюк Андрій, учень 11-А класу посів ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт з інформатики та одержав 200 балів на ЗНО з математики.

В 2011 році Котвицька Анастасія, учениця 3-А класу, перемогла на Всеукраїнському конкурсі читців творів Тараса Шевченка, а у 2012 році вийшла у півфінал проекту «Диво-дитина».

У 2012 році випускниця 11-Б класу, переможець Всеукраїнської олімпіади з української мови Шолом Юлія стала стипендіатом Кабінету Міністрів України.

Учительський колектив налічує 114 педагогів. У міському етапі конкурсу «Учитель року» взяли участь 18 педагогів. Переможцем міського, обласного і учасником Всеукраїнського етапів у номінації «Російська мова» у 2013 році стала Герасимюк Інна Леонідівна.

На базі закладу щорічно відбуваються міські та обласні семінари, учнівські олімпіади з базових дисциплін, проходять міські, обласні та Всеукраїнські етапи конкурсу «Учитель року».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Телевізійники вручили ...

КОМЕНТАРІ