В Закарпатській області очільник перечинської міліції Віктор Ребрей спілкувався з жителями Великого Березного

В Закарпатській області очільник перечинської міліції Віктор Ребрей спілкувався з жителями Великого Березного

09.11.13 14:49 0 961
Начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей провів особистий прийом громадян у Великому Березному, де зустрівся з селищним головою Богданом Кирликом та його заступником Іваном Івановчиком.

В ході зустрічі керівники обговорили ряд питань, що потребують спільних рішень. Зокрема, очільник районної міліції звернув увагу на необхідність встановлення камер відеоспостереження у центрі селища, в першу чергу у так званих спальних кварталах, де найбільший рівень концентрації квартирних крадіжок. Такі камери відеоспостереження мають бути зведені до центру оперативного реагування міліції.

«Завдяки такій технології робота правоохоронних органів у пошуках злочинців буде набагато ефективнішою, - зазначив Віктор Васильович. - Міліціонери матимуть більше можливості встановити особу і знайти правопорушника після скоєння ним першого ж злочину та не допустити скоєння ним наступних кримінальних правопорушень.

Відзначено гарну співпрацю органів місцевого самоврядування та міліції. На роботу дільничних у мешканців селища нарікань нема, ті справно виконують покладені на них обов'язки. Хоча, як і всюди, проблеми є, зокрема це стосується Великого Березного, де розташовані компактні поселення ромського населення. Заступник селищного голови Іван Івановчик розповідає, що ромське населення, керуючи гужовим транспортом, порушує правила дорожнього руху, керувати повозками дорослі дозволяють неповнолітнім, що, звісно, може обернутися для когось бідою та призвести до непоправимих наслідків. Цю проблему уже пробували вирішити і власними силами у районі, і з допомогою правоохоронців, у цьому році до адміністративної відповідальності за порушення статті 127 адміністративного кодексу України було притягнуто кілька осіб, але вжиті заходи дають лише тимчасові результати. Керівник районної міліції пообіцяв звернути особливу увагу працівників відділення ДАІ на виявлення фактів порушення порядку на дорогах району.

Загалом на всі запитання громадян Віктор Ребрей надав компетентні відповіді та пояснення.

Мирослава Пекар Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Сех: "Уряд ...

КОМЕНТАРІ