Автопарк міліції Хмельниччини поповнився десятком сучасних автомобілів

Автопарк міліції Хмельниччини поповнився десятком сучасних автомобілів

09.11.13 11:27 0 872
Ключі від десяти новеньких автомобілів «Тойота Пріус», оснащених гібридними двигунами, охоронцям громадського порядку вручив начальник УМВС України в Хмельницькій області генерал-майор міліції Сергій Шутяк.

— Цей захід є яскравим свідченням тих позитивних зрушень, які відбуваються у системі Міністерства внутрішніх справ та державі в цілому, — наголосив очільник міліції області. — Одним із пріоритетних напрямків діяльності МВС є розвиток та покращення матеріально-технічної бази органів внутрішніх справ, оскільки саме силові структури повинні йти в ногу з часом, щоб на високому рівні захищати населення і забезпечувати правопорядок.

Усі десять автомобілів отримали працівники підрозділів патрульної служби. Відтепер 4 білосніжні «Тойоти» курсуватимуть вулицями Кам’янця-Подільського, а 6 автомобілів залишаться на варті правопорядку у Хмельницькому. Дані автомобілі оснащені економічною гібридною силовою установкою, яка дозволить у міському циклі рухатись на акумуляторних батареях та дасть змогу суттєво скоротити витрати пального і забезпечити зменшення шкідливих викидів у повітря.

— Переконаний, що особовий склад міліції області спроможний виконувати поставлені завдання на високому рівні, а отримавши нові транспортні засоби, правоохоронці діятимуть ще ефективніше та оперативніше реагуватимуть на повідомлення про злочини й правопорушення, — сказав генерал-майор міліції Сергій Шутяк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Шовковський: "Для нас ...

КОМЕНТАРІ