В Івано-Франківській області в Держвтоінспекції привітали ветеранів

В Івано-Франківській області в Держвтоінспекції привітали ветеранів

09.11.13 12:51 0 898
8 листопада в Управлінні Державтоінспекції відбулася зустріч з ветеранами та пенсіонерами служби. Керівництво підрозділу привітало своїх попередників з «Днем вшанування ветеранів та пенсіонерів», який колись відзначали як професійне свято – День радянської міліції.

Не одне покоління захисників правопорядку з піднесеним настроєм, гордістю за свою професію крокували в цей день урочистим маршем, щоб отримати нагороду за нелегку міліцейську службу і з честю удостоїтись вищих чергових звань, зауважив у своєму виступі заступник начальника УДАІ – Валерій Малик і висловловив щирі слова вдячності офіцерам і сержантам за нелегку міліцейську службу, за досягнення і здобутки, напрацювання і великий досвід.

Ветеранів привітали зі святом та вручили пам’ятні медалі, і як велить Статут правоохоронця, на знак вдячності вони відповіли: «Служу українському народові», адже колишніх правоохоронців не буває і нехай сивочолі, але ветерани завжди в строю, готові допомогти, підтримати і порадити.

Представники різних поколінь ділилися спогадами, щиро раділи зустрічі і гордилися тим, що працювали в Державтоінспекції. Наша служба завжди була і залишається нелегкою, відзначили ветерани, але ми стоїмо на варті безпеки дорожнього руху громадян України, а це свята справа.

Всім ветеранам та пенсіонерам керівництво Державтоінспекції побажало міцного здоров’я, сили і натхнення, спокою та впевненості у майбутньому, а спільно досягнутий авторитет і надбання служби, щоб стали стимулом для наступників. Удачі Вам, міцного здоров’я, добробуту і всіх людських гараздів.

Присутні шанували пам'ять колег, яких немає серед живих.

Хай земля їм буде пухом, а пам'ять про них живе в наших серцях!

УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Близько 400 порушень ...

КОМЕНТАРІ