У Львівській області в ході проведення операції "Канікули" притягнуто до відповідальності 55 дорослих осіб

У Львівській області в ході проведення операції "Канікули" притягнуто до відповідальності 55 дорослих осіб

09.11.13 16:54 0 1004
У період 28 жовтня – 4 листопада поточного року на території Львівської області проводились профілактичні заходи під умовною назвою "Канікули", основним завданням яких, є забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми та інших негативних явищ під час осінніх шкільних канікул.

За час проведення операції, правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності 55 дорослих та 23 неповнолітніх особи.

«Працівники підрозділів кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України у Львівській області склали 51 адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов’язку щодо виховання дітей); 2 адмінпротоколи за ст. 180 КУпАП (за доведення неповнолітнього до стану сп’яніння); 8 адмінпротоколів за ст. 156 КУпАП (порушення правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами)», - повідомив в.о. начальника кримінальної міліції у справах дітей ГУ МВС України у Львівській області майор міліції Назар Кобилецький.

Крім того, у ході проведення профілактичних заходів "Канікули" було виявлено і повернуто батькам 3-х підлітків, які перебували у розшуку та 7-х дітей віком до 16 років, які перебували без догляду дорослих.

До підрозділів КМСД було доставлено 23 підлітки за скоєння адміністративних правопорушень, 7 підлітків за скоєння кримінальних правопорушень.

З метою попередження пияцтва та тютюнокуріння серед неповнолітніх, виявлення осіб, що продають спиртне та тютюнові вироби дітям, міліціонери перевірили 117 торговельних та розважальних закладів. За результатами перевірок притягнуто 1 посадову особу за порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Вперше у Тернопіль ...

КОМЕНТАРІ