У Львові вивчали найкращі практики надання соціальних послуг бездомним громадянам

У Львові вивчали найкращі практики надання соціальних послуг бездомним громадянам

09.11.13 08:08 0 897
6-7 листопада у Львові відбулася конференція «Соціальні інновації в боротьбі із бездомністю: від професійного навчання до якісної соціальної роботи».

Зазначимо, це австрійсько – український проект взаємодії уряду Австрійської республіки та Мінсоцполітики України спільно з представниками неурядових неприбуткових організацій з Австрії та України, який має на меті вивчення найкращих практик надання соціальних послуг бездомним громадянам.

В рамках проекту було презентовано спільні зусилля місцевої влади та неурядових організацій для вирішення проблем бездомних людей у Львові та Чернівцях.

Розглянуто особливості надання соціальних послуг бездомним громадянам Федеральним Міністерством соціальних справ та захисту прав споживачів Австрії та проведено тренінги й навчання в Центрі соціальних інновацій.

Також учасники конференції обговорили питання готовності служб соціального захисту України до роботи в осінньо–зимовий період 2013-2014 роках та інтелектуальний продукт співпраці: Державний стандарт соціальних послуг надання притулку бездомним особам та Державний стандарт соціальної інтеграції та реінтеграції бездомних осіб.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: прокуратура ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ