У Львівській області Олег Панькевич та Анатолій Вітів провели зустріч із голландськими студентами

У Львівській області Олег Панькевич та Анатолій Вітів провели зустріч із голландськими студентами

09.11.13 14:16 0 862
8 листопада 2013 року народні депутати України від ВО "Свобода" Олег Панькевич та Анатолій Вітів провели зустріч зі студентами з Голландії, на якій розповіли про структуру українського парламенту та політичний клімат в Україні напередодні підписання у Вільнюсі Угоди про асоціацію з ЕС. Дев'ятеро осіб з різних міст півдня Голландії, усі – представники Молодих Демократів – молодіжного крила політичної партії Демократи-66 (D-66), яка має представництво у парламенті, прибули в Україну для встановлення зв'язків і культурного обміну між молоддю Нідерландів та України.

"Зараз у Верховній Раді вирішальні дні для долі України та наших співвітчизників, – почав розмову з голландськими студентами народний депутат Олег Панькевич. – Ми маємо не так багато часу для ухвалення відповідних законів для европейської інтеграції України з ЕС. Угоду може і має бути підписано, і "Свобода" завжди підтримувала европейський курс України, і зараз робить все можливе для цього. Проте останнім часом Партія регіонів підозріло різко змінила вектор своєї політики з московського на европейський. Утім, влада не наважується вирішити головну умову европейського майбутнього нашої країни – звільнення політичних в'язнів.

Звісно, зараз політичний клімат в Україні є напруженим і ми не виключаємо небезпеки зближення України з Митним союзом, адже, як відомо, президенти України та Росії зустрічалися днями, а тема переговорів нікому не відома. Як бачимо, провладна партія на словах декларує европейську інтеграцію, проте практика свідчить про зовсім інше".

Студенти розпитували свободівців про проблеми, які виникають між опозиційними силами та парламентською більшістю. "Якщо опозиціонерів не згодовують крокодилам, то в нас ще є демократія", – пожартував Олег Панькевич, відповідаючи на запитання молоді.

Як наголосили народні депутати, у Европі необхідно формувати позитивну думку про українців. Адже через корумпованість українських ЗМІ часто інформація про діяльність опозиції є спотвореною. Европейцям варто цікавитися нашою історією, тоді ситуація в Україні стане більш зрозумілою для Европи, що надзвичайно важливо.

На завершення спілкування народні депутати висловили переконання: "Ті труднощі, які є в Україні, тимчасові, а Европа від асоціації з Україною тільки виграє".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чи стане Вікторія Шилова ...
Наступна новина: Роман Онуфріїв: ...

КОМЕНТАРІ