У Чернігові проведено відкриту навчальну конференцію щодо результатів впровадження нових освітніх технологій в позашкільній освіті

У Чернігові проведено відкриту навчальну конференцію щодо результатів впровадження нових освітніх технологій в позашкільній освіті

09.11.13 13:19 0 781
6 листопада в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання відбулася відкрита навчальна конференція «Нові освітні технології - засіб підвищення якості виховного процесу в позашкільній освіті». Співорганізатор цього заходу - відділ у справах сім`ї та молоді міської ради.

Головною метою конференції стала можливість поділитися практичним досвідом застосування нових освітніх технологій в сфері позашкільної освіти, ознайомитися з проектною діяльністю організацій, що діють в сфері організації дозвілля дітей та молоді.

Конференцію вітальним словом відкрив директор Центру В’ячеслав Давидов. Він відзначив важливість застосування в роботі будь-якого педагога сучасних форм та методів, необхідність використання освітніх технологій, що відповідають потребам дітей та сучасним світовим тенденціям.

На конференції виступили заступник директора з навчально-виховної роботи загальноосвітньої школи № 2 Тетяна Воронцова, методист відділу інклюзивного навчання ЧОІППО імені К.Д. Ушинського Реґіна Гусак, педагог-організатор клубу «Юність» Анна Корж, педагог-організатор клубу «Берегиня» Марина Ковтун, психолог відділу соціально-профілактичної роботи з дітьми Анна Гарчук. Всі вони в своїх виступах розповіли про вже випробувані нові інформаційні, навчальні, виховні педагогічні технології, що з успіхом використовуються в різних закладах освіти.

Яскравою частиною конференції став виступ представників учнівського самоврядування загальноосвітньої школи № 29 та спеціалізованої загальноосвітньої школи № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов.

За інформацією Центру роботи з дітьми та

молоддю за місцем проживання
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Сало: ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ