В Житомирській області ліквідовано загоряння у господарчій будівлі

В Житомирській області ліквідовано загоряння у господарчій будівлі

09.11.13 08:06 0 876
7 листопада о 16:30 на пункт зв’язку 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Попільня надійшло повідомлення про пожежу у господарчій будівлі, що розташована у селі Криве.

Власник будівлі порався по господарству. Під час оброблення бензиновою лампою свинини, несподівано виникло загоряння сараю. До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка, яка в той момент проходила неподалік.

Згідно району виїзду пожежних частин, диспетчер направив до місця виклику чергову варту 35-го професійного пожежного посту смт Корнин. Прибувши до місця виклику рятувальники встановили, що горить сарай розміром 18 х 6 м. На відстані близько 4 м від осередку пожежі знаходиться житловий будинок, а за 8 м – сусідній сарай. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вогонь не перекинувся на споруди. В результаті події полум’ям пошкоджено перекриття. Крім того, спільними зусиллями з господарями врятовано усі запаси сіна, що зберігалися на горищі.

Імовірна причина пожежі: необережне поводження з вогнем. Остаточна причина загоряння, сума збитку та врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Впродовж доби на ...
Наступна новина: Рівненщина: прокуратура ...

КОМЕНТАРІ