В Чернігівській області навчання з протипожежної безпеки

В Чернігівській області навчання з протипожежної безпеки

09.11.13 11:35 0 890
06 листопада 2013 року проводилося навчання по взаємодії рятувальних служб району та державних службовців райдержадміністрації на випадок виникнення пожежі в приміщенні адмінбудинку.

Відпрацьовувалися питання щодо організації евакуації людей та документів довготривалого зберігання.

Керував проведенням навчання в.о.голови райдержадміністрації Олександр Улізько. Безпосередніми організаторами заходу були начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Михайло Ковалівський та начальник служби цивільного захисту в Козелецькому районі Управління ДСНС України в Чернігівській області Андрій Волков.

До участі в навчанні були залучені оперативно - виїзна бригада електричних мереж, чергова аварійна бригада управління газового господарства, бригада швидкої невідкладної медичної допомоги.

Захід пройшов організовано згідно розробленого плану.

Після навчання в.о.голови Олександр Улізько провів нараду з відповідними службами, підвів підсумки навчання, наголосивши на злагодженості роботи та готовності органів виконавчої влади й оперативно-рятувальних служб району щодо ліквідації пожеж та надзвичайних ситуацій.

За інформацією відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату Козелецької райдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шовковський: "Для нас ...
Наступна новина: В Луцьку на подвір’ї ДНЗ № ...

КОМЕНТАРІ