У Тернополі продовжується ремонт об’єктів благоустрою, житлового фонду та доріг

У Тернополі продовжується ремонт об’єктів благоустрою, житлового фонду та доріг

09.11.13 15:14 0 886
До кінця 2013 року заплановано завершити роботи по капітальному ремонту асфальтобетонного покриття вул. Морозенка, Спортивна, міжквартальних проїздів по вул. 15 Квітня, бул. Куліша, вул. Б. Лепкого та вул. Братів Бойчуків.

На завершенні виконання робіт по капітальному ремонту вул. Гайова (І черга). Тут уже поставили верхній шар асфальту, тривають роботу по заміні мереж.

На завершенні і роботи по капітальному ремонту підпірних стінок у сквері В. Чорновола та за адресою вул. Мазепи, 2. Крім того, завершують роботи по капітальному ремонту сходів за адресою вул. Яремчука-вул.Миру.

До кінця року планується провести заміну ліфта в будинку за адресою вул. Бродівська, 54, який був виведений з експлуатації більше 10 років тому.

Також до кінця поточного року планується ввести в експлуатацію центр стерилізації та після стерилізаційної реабілітації тварин у с. Дичків.

Враховуючи місця концентрації ДТП протягом поточного року влаштовано світлофорні об’єкти на перехресті вул. Микулинецька – вул. Козацька, вул. Спортивна – пр. Злуки.

До кінця року заплановано влаштувати світлофорні об’єкти на перехресті вул. Танцорова – вул. Руська, та за рахунок позабюджетних коштів на вул. С. Будного (в районі Білого замку).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ