На Тернопіллі незалежна оцінка дозволить встановити розмір збитків

На Тернопіллі незалежна оцінка дозволить встановити розмір збитків

09.11.13 09:45 0 894
У державну власність, за рішенням Господарського суду Тернопільської області, буде повернуто об’єкт незавершеного будівництва – 90-квартирний житловий будинок у Монастириськах на вул. Пирогова. Наразі об’єкт потребує незалежної оцінки, щоб визначити розмір збитків, завданих державі покупцем за час володіння ним.

Ще три об’єкти держмайна потрібно оцінити, щоб визначити їх ринкову вартість для подальшого розрахунку орендної плати. У Тернополі (вул. Львівська, 4) це частина фасаду гуртожитку №4, площею 1 кв.м, що перебуває на балансі ТНЕУ. У Байківцях Тернопільського району – частина нежитлового приміщення першого поверху будівлі поста “Рейс” площею 19,3 кв.м, що перебуває на балансі Управління ДАІ УМВС України в Тернопільській області. У Борщеві (вул. Івана Франка, 10а) – нежитлові приміщення загальною площею 78,1 кв.м, що перебувають на балансі Відділу держслужби охорони при УМВС України в Тернопільській області.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки вказаних об’єктів, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 21 листопада 2013 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 14 листопада включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85.Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” №44(789) за 6 листопада 2013 року.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: Хмельницькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ