Заява Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" з приводу поширення неправдивої інформації про співпрацю свободівців із "регіоналами"

Заява Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" з приводу поширення неправдивої інформації про співпрацю свободівців із "регіоналами"

09.11.13 13:04 0 824
В інформаційному просторі Тернопільщини активно поширюється інформація про нібито активну співпрацю опозиційних сил і чинної влади. Зокрема, в одній із публікацій зазначається, що "у Тернопільської обласної державнлї адміністрації склалися хороші стосунки з представниками ВО "Свобода". І розблокування Тернопільської обласної ради – один з прикладів такої співпраці".

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" заявляє: усі ці вислови голови Тернопільської ОДА – суцільна маячня, якою вкотре намагаються підірвати авторитет ВО "Свобода" і ввесті в оману громаду Тернопільщини. Кожною новою "хвальбою" на адресу свободівців "регіонал" прагне показати себе в ролі "хазяїна" Тернопільщини, тим самим захистити себе від усунення з займаної посади. Це – черговий приклад відвертої брехні і намагання ввесті в оману жителів Тернопільщини. Інформація, яку опублікувала низка місцевих видань, – це відверта "джинса", покликана штучно підвищити авторитет В.Хоптяна.

Обласна організація ВО "Свобода" виступає проти злочинного режиму, який окупував Тернопільщину. У нас немає жодної співпраці з представниками Партії регіонів, про що заявляють окремі "писаки". А розблокування роботи обласної ради – це аж ніяк не заслуга Хоптяна, як це сказано у тексті, і зовсім не наслідок співпраці з ним. Це результат тиску громади у боротьбі за свої конституційні права!

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: Держземагентство України у ...

КОМЕНТАРІ