На Житомирщині керівництво п'яти міськрайорганів міліції пройшли позачергове атестування

На Житомирщині керівництво п'яти міськрайорганів міліції пройшли позачергове атестування

09.11.13 15:38 0 892
В обласному Управлінні МВС позачергова атестація керівного складу окремих територіальних підрозділів пройшла за участі начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимира Астапковича. Практичні результати діяльності міськрайвідділів та цілеспрямованість у попередженні та протидії протиправним діянням були визначальними критеріями для оцінки роботи очільників підрозділів.

Розпочинаючи роботу атестаційної комісії, Володимр Астапкович звернув увагу присутніх на важливість визначення чітких пріоритетів у роботі відділів міліції та забезпечення належної організації їх діяльності у всіх напрямах: і громадської безпеки, і протидії кримінальним проявам, і активної профілактики.

Відтак, керівники Андрушівського, Баранівського, Житомирського, Новоград-Волинського та Червоноармійського міськрайорганів доповідали членам атестаційної комісії про результати діяльності міліції відповідних районів упродовж поточного року.

- Одне з головних завдань проведення позачергової атестації, – прокоментував голова атестаційної УМВС України в Житомирській області Микола Будзинський, - об’єктивна оцінка рівня професійності та компетентності працівників міліції, суворе дотримання ними законності у повсякденній діяльності, особиста вимогливість та відповідальність.

Загалом упродовж жовтня-листопада проатестовано уже три райоргани, на черзі ще два. Окремі працівники за рішенням атестаційної комісії визнані такими, що не відповідають займаним посадам, а відтак, визначаються з подальшим працевлаштуванням.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Народні депутати від ВО ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ