Ротань:

Ротань: "Після другого м'яча гра була зроблена"

09.11.13 09:00 0 858
"Дніпро" має намір посісти перше місце у своїй відбірковій групі. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це заявив півзахисник дніпропетровського клубу Руслан Ротань, який прокоментував минулий поєдинок 4-туру Ліги Європи проти "Пасуша".

"Тренер нас попереджав, щоб ми не розслаблялися. Це серйозна команда, яка непогано грає до пропущеного м'яча. Ми намагалися грати в пас, контролювати м'яч", - зазначив він.

"Ми хотіли якнайшвидше забити гол, щоб стало легше. У нас були три непогані моменти , але м'яч не йшов у ворота. Якби забили гол раніше, нам би було простіше", - додав Руслан.

Ротань не став говорити про перевагу в класі, а також зауважив, що потрібно поважати суперника.

"Це єврокубки, тут сильні команди, але ми хотіли якнайшвидше забити гол. Він вийшов "у роздягальню" , що ще більше допомогло. Після другого м'яча гра була зроблена", - зазначив півзахисник "Дніпра".

"Якщо в Португалії "Пасуш" намагався грати в пас, атакувати, то постав зовсім іншою командою: більш організованою в захисті. Навіть за рахунку 2:0 на нашу користь гості не особливо йшли в атаку", - зауважив Руслан, слова якого наводить офіційний сайт УЄФА.

Ротань також запевнив, що для для виходу на перше місце команда буде робити все від неї залежне.

"У нас є ще дві гри. Мотивація зайняти перше місце є, так що будемо намагатися. Так, ми вийшли в плей-офф, і певною мірою матчі єврокубків зараз підуть, якщо можна так висловитися, в задоволення, але це не означає, що у нас не буде мотивації", - заявив українець.

"Це єврокубки, і віддаватися їм треба повністю, як і чемпіонату України", - підсумував Ротань.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області під ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ