Впродовж доби на Івано-Франківщині виникло 6 пожеж

Впродовж доби на Івано-Франківщині виникло 6 пожеж

09.11.13 08:04 0 907
7 листопада о 07:03 год. в с.Бабин-Зарічний Калуського району в одному із приватних господарств виникла пожежа в приміщенні сушки для дерев’яних виробів. Внаслідок пожежі знищено 1,7 м.куб. дошки та пошкоджено 2 м.куб. дошки . Попередня причина виникнення пожежі – перегрів обігрівального приладу.

7 листопада о 13:38 год. в с.Підпечари Тисменицького району виникла пожежа сміття та сухої трави на території сільського кладовища. Внаслідок пожежі знищено сміття та суху траву на площі 10 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

7 листопада о 17:46 год. в с.Крихівці Івано-Франківської міськради виникла пожежа автомобіля Volkswagen Transporter. Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік авто, обшивку салону, панель, передні сидіння та вітрове скло. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

Того ж дня, о 18:15 год. в с.Топорівці Городенківського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі (стодола, стайня та літня кухня). Внаслідок пожежі знищено стодолу, перекриття стайні та літньої кухні, 1 т грубих кормів. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

7 листопада о 21:21 год. по вулиці Галицькій в місті Івано-Франківську виникла пожежа покрівлі над під’їздом одного із 5-ти поверхових житлових будинків. Внаслідок пожежі пошкоджено покрівлю на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

7 листопада о 22:06 год. по вул. Толстого в м. Івано-Франківську виникла пожежа сміття поблизу контейнерів для його збору. Внаслідок пожежі знищено побутове сміття на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку поточного року на Івано-Франківщині виникла 1391 пожежа, у вогні загинуло 47 осіб, з них 2 – діти.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ